Samen naar de kern in jezelf

Het leven is voor mij een leerschool en ik zie het counselling- en therapeutisch traject als een tijdelijke pleisterplaats om te herstellen, te leren en een nieuwe richting te bepalen of bij te sturen. Dit doe ik door mij gelijkwaardig op te stellen en de grenzen van dichtbij en veraf nauw te bewaken. De nadruk leg ik hierbij op de eigen verantwoordelijkheid èn op respect naar de omgeving.

Hoe kom ik aan al die kennis?

Voordat ik mijn praktijk als counsellor begon in 1984, heb ik in het bedrijfsleven gewerkt en volgde ik o.a. opleidingen in Counselling, Regressietherapie, Voice-dialogue, seksuologische hulpverlening en Esotherie. Tijdens mijn studie van de Esotherie kreeg ik intensieve begeleiding van Maharishi Ma Prem (supervisie). Vanuit de Esotherie leerde ik veel over de ontwikkeling en het functioneren van de mens en ben ik zelf genoodzaakt steeds diep in mijzelf te kijken naar de beweegredenen van mijn handelen en denken.

Als therapeut werk ik met individuele hulpvragers en met therapiegroepen en heb dan ook een ruime ervaring op verschillende probleemgebieden.

Daarnaast gebruik ik de door mijzelf ontwikkelde methode EKT (Enowa Karakter Therapie), die gebaseerd is op de Esotherische kennis. Deze kennis en ervaring combineerde ik met opleidingen en trainingen op het gebied van astrologie, lichaamswerk, meditatie en het werken met lichaam en energie. Ik werk met individuele hulpvragers en met therapiegroepen en hierdoor heb ik ruime ervaring op verschillende probleemgebieden.

Durf je het aan?

Als counsellor ga ik samen met jou op pad, waarbij ik als gids op de juiste momenten bijstuur, eerlijk en duidelijk ben en nieuwe inzichten help toevoegen. Hierbij help ik je om bloot te leggen wat jouw motivaties zijn om dingen te doen in het leven, in relatie tot anderen of op het werk en die vaak (vanuit het karakter) de oorzaak zijn van pijnlijke tegenslagen, vastlopen en valkuilen. Daarna help ik je te ontdekken hoe het anders beter kan.

Wie wil
je zijn?

En wie ben je nou écht?

Enowa is geregistreerd:

CRKBO
KVK NR: 69554897
BTW NR: NL001287673B91

Algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden
Bekijken (PDF)

Privacy?

Enowa hanteert de regels van de privacy wetgeving

Enowa hanteert de regels van de privacy wetgeving en zal, zoals deze regels bepalen, in het eerste gesprek waarin iemand besluit door te gaan bij Enowa vragen een verklaring te tekenen waarin hij / zij verklaart geen bezwaar te hebben dat ik een dossier bijhoudt van de cliënt en dat ik gebruik maak van verschillende methoden en technieken, afhankelijk van de situatie. 

Vanuit de regels van de AVG, vindt u hieronder een link die u leidt naar de privacyverklaring van Enowa, waarin Enowa verklaart hoe zij met uw gegevens omgaat.

Privacy verklaring